Coneix les persones candidates

Aquestes són les persones que s'han ofert com a candidates al Consell Escolar de Menorca:

 CANDIDATURES A LA PRESIDÈNCIA I VICEPRESIDÈNCIA


Som na Guida Al·lès, de Ferreries, llicenciada en  Pedagogia.  Faig feina com a formadora. 
Som na Mar Lluch, de Maó, llicenciada en Història. Faig feina de professora a l’IES Cap de Llevant. Som voluntàries de MenorcaEdu21.
Ens presentam a la presidència i vicepresidència del Consell Escolar de Menorca per respondre a la petició de  MenorcaEdu21 d´apropar el Consell Escolar a la Comunitat educativa, per a construir  una educació del segle XXI, arrelada a Menorca, amb l´horitzó d´un Pacte educatiu i d´un futur sistema educatiu estable, no sotmès als canvis polítics.
Defensarem la necessitat de posar enmig del carrer  la situació real en què es troba el nostre sistema, amb els seus avanços i les seves mancances, així com la de definir un pla estratègic a llarg termini consensuat per tots els col·lectius i partits polítics.
Ens hi presentam també per respondre una cadena de compromís cívic que hem rebut de la nostra família i el nostre poble, davant la que és impossible estar a la mateixa alçada, però que no es pot perdre.
Ells ens han mostrat amb fets el poder que té l´educació (formal i no formal) per cohesionar els pobles, per alimentar els valors, per fer créixer la cultura i també per a assegurar el futur econòmic. Creim que la innovació no consisteix en lleis, conferències i edificis, sinó en construir capacitats, especialment, ara en el segle XXI, capacitats d´iniciativa social dins l´àmbit formal i no formal. Defensarem per tant, la incorporació de les entitats de l´educació no-formal dins el Consell Escolar.
Farem tot el possible per contribuir al diàleg entre persones de diferents sectors i sensibilitats polítiques. Menorca té totes les possibilitats per arribar a acords i dissenyar el seu futur. Des de les nostres possibilitats i limitacions, i des d´una entitat com el CEME formada per persones voluntàries, intentarem ser una baula en la cadena de  tantes persones que han fet i faran de Menorca un jardinet de la innovació educativa.CANDIDATURES A REPRESENTANT D'EDUCACIÓ INFANTIL 0-3


Beni Payeras 
(Candidata a Titular)

Ana León 
(Candidata a Suplent)
Sóc na Beni Payeras, Mestra d’Educació Infantil.  Faig feina a l’Escola Infantil Es Passerells de Maó des de 1988. 
Un dels objectius principals del Consell Escolar de Menorca és millorar l’educació dels nostres fillets i filletes, i aquesta ha de començar per tenir en compte el 1r cicle d’Educació Infantil (0-3 anys). És per aquest motiu que em presento com a representant del nostre col·lectiu.Som N'Ana León, faig feina en el món de l'educació 0-3 anys des de l'any 2001, i actualment estic a l'Escola Infantil Ferreries.

Em presento al Consell Escolar de Menorca perquè l'educació dels nostres infants comença des de  nadons i per això, és important fer feina amb el primer cicle d'educació infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada